måndag 22 juni 2009

hej alla mina vänner!

Nu är man tillbaka i tillvaron här hemma i sverige igen. Vilket känns helt okej faktiskt. Dock inte för allt för länge, är snart ut på nya äventyr men detta smyger vi om ett tag till.

Asien var bara så bra, helt underbart vackert och livsstilen fantastiskt. Nu ska vi inte gräva ner oss allt för mycket i det som varit för det är ju trots allt över nu. Längtar dock tillbaka en aning, visst då Issa ;)

Här är allt som det ska vara, ullis och macke å lille minstingen flyttar ut hit till hampis på torsdag och jag jobbar den dag. Attans otur :D Jag jobbar på som vanligt på Ica, pengar är bra :) Till helgen är det Boden Alive så det ska ju firas och helgen efter det är man ledig och då är det inplanerat en trip till Umeå för avkoppling, fest och skratt! Det ska bli kul, kul kul kul !! :P Försöker få tag i folk men har som ingen mobil att ringa ngn så väntar på nya sim-kortet, så försöker inte så hårt. Dom som vill får följa helt enkelt. haa det!

Nåväl, en kort uppdatering så att det händer ngt här också!

HA det fint allihopa!! :P

1 kommentar:

issa sa...

Längtar tillbaka mkt! ;)

Ska bli SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR kul med minisemester ;) Såg dock nu att jag jobbar till 13.15 på fredagen då vi far.. Men det få väl lösa sig på nått sätt ;)