fredag 14 november 2008

näst sista besöket på ortopeden :)

men nu är det inte långt kvar alltså, vart hos ortopeden nyss och kollat armen. Han sa då att det ser bra ut och att bilderna visar att det läker bra :) De enda som är kvar nu är ju som lite smådelar av nervskadan. Kan inte sträcka ut fingrarna helt och har knappt ngn kraft i dom men de börjar ju också läka :> Härligt härligt. Dock går de lite segt att skriva, kör pekfingervalsen med högarhanden medans vänsterhanden tjollrar på.. skulle visa mina röntgenbilder men då gick de inte att sätta in USB-minnet i denna dator. Sitter på mammas jobb i väntan på att hon ska sluta.

För när hon slutar kommer papi och hämtar upp oss och så drar vi till Umeå :) Ska ner å träffa syster, tomas och lillen. Och sen ska man avlägga lite tid åt substitutfamiljen också, dock saknar man den lille kräkis då och då. Förra gången man var ner så hann vi som inte träffas så mycket, Pingus syster var nämligen hemma och så hade hon ju finbesök också, plus att jag hade hunden med mig.. Men man får ju ta varje litet tillfälle i akt om man ska hinna träffas ngn gång..

vad mer har hänt då, jo syster har vart på ultraljud och allt ser bra ut, de är bara en.. Nästan lite tråkigt, kanske inte för henne och macke, men för oss andra, för det sköna med ungar är ju att man får ge tillbaka dom när man är less.. sen är de ju lite tråkigt att dom troligen kommer flytta ner till tomteboda då macke inte får nå jobb här uppe.

nåväj, ha det

Inga kommentarer: